27/06/2018 · in Algemeen, Inline-skaten · geen reacties

Nog nooit was het WK Inline-skaten in Nederland, maar dat verandert binnenkort. In het Gelderse Heerde wordt van 1 tot en met 3 juli a.s. geracet op één van de snelste en mooiste pistes van de wereld. Het centrum van Arnhem vormt de arena voor de weg- en freestyle onderdelen van 5 tot en met 8 juli.

Zowel op de piste, op de weg als bij de Freestyle onderdelen gaan de wereldwijde kampioenen met elkaar de strijd aan. Niet alleen de broers Ronald en Michel Mulder en alle andere Nederlandse toppers kijken uit naar het WK in eigen land, alle internationale rijders verheugen zich op de eerste week van juli. Meer dan vijftig (!) landen zijn vertegenwoordigd op dit WK. Helaas hebben zich geen clubgenoten weten te kwalificeren voor dit kampioenschap. Voor de wedstrijden in Heerde worden tickets verkocht, de wedstrijdonderdelen in Arnhem zijn gratis toegankelijk. Alle informatie over het toernooi lees je hier.

Een WK in eigen land is een super mooie aanleiding om te gaan kijken en genieten van spectaculaire topsport en jij kan daar bij zijn.

We hebben twee VIP-kaarten (*) beschikbaar voor het pistetoernooi in Heerde voor degene die twee vragen goed beantwoordt. Bij meerdere inzenders met de goede antwoorden wordt geloot. Stuur je inzending zo snel mogelijk en in ieder geval vóór a.s. vrijdagavond 22.00 uur in via de link in de email.

Filmpje en interviews afsluitende WK-dag (Marathon)