03/04/2019 · in Inline-skaten · geen reacties

We zijn ’n paar jaar niet geweest, dus wordt het weer eens tijd!

In de meivakantie willen we met een enthousiaste groep inline-skaters (Kadetten of ouder, enkele snelle Pupillen op uitnodiging) op trainingsstage waarbij op een snelle 200m piste wordt getraind. We hebben twee locaties op het oog: Geisingen (Zuid Duitsland) of Heerenveen. Geisingen staat bekend om de overdekte piste en is het skeelermekka van Europa. Heerenveen is de enige overdekte piste van Nederland.

We gaan met eigen vervoer en overnachten in een accommodatie in de buurt van de piste.

Wij willen graag de komende dagen onze reservering bevestigen, omdat deze trainingslocaties populair en de trainingsuren beperkt zijn. De kosten bedragen naar verwachting tussen circa 150 en 200 euro per persoon (afhankelijk van slim inkopen en sponsorbijdragen kan dit bedrag lager uitvallen), inclusief overnachting, huur accommodatie, ontbijt, lunches, diners en reiskosten. Het minimale aantal deelnemers is 12, het maximale aantal deelnemers bedraagt 20 personen.

Het is kort dag en we willen graag vóór a.s. zondag 7 april weten wie er meegaat: vul daarom z.s.m. het aanmeldingsformulier in dat in je mailbox zit.