05/06/2018 · in Algemeen · geen reacties

Op zaterdag 30 juni vindt voor de tweede maal de Rabobank Gouwestreek Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze clubkas. Steun je cluppie en fiets ook mee! Stadsfiets, racefiets, mountainbike: kan allemaal! Nieuw dit jaar is de extra lange tocht voor de snelle racefietsers.

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen. Vorig jaar fietsten we met z’n allen EUR 1.400,- bij elkaar!

Hoe werkt het?
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer), € 20 (60 kilometer) of (en dat is nieuw t.o.v. van vorig jaar) € 25 (wielerroute van 80 of 100 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen!. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie en je vrienden
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: huisgenoten, vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd. En hoe meer euro’s in de clubkas.

Je kan je hier aanmelden

Het zou prachtig zijn als de hele club op de fiets springt op 30 juni en zo de clubkas spekt waarmee we leuke evenementen kunnen organiseren voor onze leden!