04/10/2018 · in Algemeen, Langebaan, Marathon, Toerschaatsen · geen reacties

Met ingang van dit seizoen rijden onze Jeugdschaatsers en hun trainers in Den Haag verplicht gehelmd over het ijs, velen daarvan hebben gekozen voor de stoere en fraaie clubhelm. Deze helm is voorzien van het clublogo en het logo van Dave van Dam Sport en is daarmee een unieke helm.

De helmplicht geldt (nog) niet voor andere categorieën, maar de TC adviseert het dragen van een helm wel.

De clubhelm wordt in een beperkte oplage nu ook aangeboden aan de overige clubleden. Deze helm wordt tegen een speciale clubprijs aangeboden en is verkrijgbaar in één maat, de zogenaamde one size fits most-uitvoering waardoor deze zowel kinderen als de meeste volwassenen past.  De helm is voorzien van een shield (middenstuk) met clublogo; dit shield is ook los verkrijgbaar tegen een speciale clubprijs en past op CadoMotus-helmen die ook in de grotere maten verkrijgbaar zijn.

Weet je niet zeker of de clubhelm past, ga passen en laat je deskundig adviseren bij onze huisleverancier Dave van Dam Sport in Haastrecht.

Bestellen kan uitsluitend via de link die op maandag 8 oktober in de mail wordt toegestuurd. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en op = op.

De speciale clubprijzen gelden alleen voor de clubhelm en niet voor andere helmen.