08/03/2019 · in Algemeen, Inline-skaten, Jeugd, Langebaan, Marathon, Toerschaatsen · 1 reactie
De Clubkampioenschappen Langebaan zijn achter de rug, de dagen lengen en de temperaturen lopen op: het schaatsseizoen loopt snel op een einde en het zomerseizoen staat op het punt om te beginnen! Over een paar weken beginnen de inline-skate trainingen op asfalt alweer en de eerste skatewedstrijden volgen snel daarna. De fiets- en droogtrainingen beginnen medio april, de exacte data volgen.
Om alle trainingen en activiteiten op een goede manier te kunnen organiseren en de trainingsgroepen in te kunnen delen, inventariseert de TC op welke momenten in de zomer onze leden willen gaan trainen.
Tijdens de zomermaanden bieden we de volgende trainingen aan (onder voorbehoud van beschikbaarheid van voldoende trainers/begeleiders):
Maandag
Inline-skaten voor alle leeftijdsgroepen en niveaus op wielerbaan Excelsior in het Goudse Hout. Groepsindeling op basis van vaardigheid en ambitie. Trainingstijden: diverse blokken tussen 19.00 en 21.15 uur.
Dinsdag
Fietsen in groepen ingedeeld op ervaring en niveau, minimumleeftijd: 14 jaar. Vertrek om 19:00 uur vanaf wielerbaan Excelsior in het Goudse Hout.
Woensdag
Droogtraining op een nader vast te stellen lokatie voor zowel jeugdleden uit Den Haag als schaatsers uit Utrecht in meerdere blokken tussen 19:15 tot 20:30 uur. Voor deze trainingen zijn we dringend op zoek naar trainers!
Donderdag
Krachttraining bij FysioVisiq Gouda. Tijden: in blokken tussen 17.30 en 20.00 uur. Voor deze trainingen wordt een financiële bijdrage gevraagd. Minimumleeftijd: 16 jaar.
Vrijdag
Inline-skaten voor alle leeftijdsgroepen en niveaus op wielerbaan Excelsior in het Goudse Hout. Groepsindeling op basis van vaardigheid en ambitie. Trainingstijden: diverse blokken tussen 19.00 en 21.15 uur.
Zondag
Open fietstraining. Vertrek om 9:00 uur vanaf wielerbaan Excelsior in het Goudse Hout.
Aanmelding voor een of meerdere trainingsonderdelen betekent niet automatisch plaatsing in een trainingsgroep. De TC zal de definitieve groepen samenstellen in overleg met trainers en rijders.
De trainingen van het inline-skaten beginnen op maandag 25 maart.
We horen graag zo snel mogelijk van je op welke momenten in de week je wil gaan trainen: je kunt je tot uiterlijk vrijdag 15 maart [via dit formulier] aanmelden
Mocht je hulp nodig hebben bij de keuze van jouw zomerprogramma, neem dan contact op met één van de trainers.
Voor nu wensen we jullie een mooie afronding van het schaatsseizoen en zien we je aanmelding voor het zomerseizoen graag zo snel mogelijk tegemoet! Ook als je niet mee gaat doen, ontvangen we hier graag bericht van.
Met sportieve groet,

Technische Commissie SC Gouda

Nynke, Peter, Johan, Jaco, Marco, Jochem, Frans, Jacq