15/11/2018 · in Toerschaatsen · geen reacties

In het verslag van het trainingsweekend voor toerschaatsers in 2017 schreven we: “Het moet raar lopen wil er geen 2018-editie van dit trainingskamp komen”. Het is niet raar gelopen en dus komt er in 2018 een derde editie van dit trainingsweekend voor toerschaatsers (ook wel “trimmers” genoemd). In korte tijd was het aantal beschikbare plekken volgeboekt waarmee dit weekend een volwaardige plek op de kalender van clubevenementen heeft verworven.

Plaats van handeling is dit jaar: IJsbaan Haarlem. Onder deskundige begeleiding van trainers Linda Bouwens, Annouk de Rijk en Tijs van der Steen worden vier trainingen verzorgd waar gewerkt gaat worden aan houding, techniek en snelheid.  Op de zaterdagavond wordt de vijfde etappe in de KPN Marathoncup gereden waar onze marathontoppers in aktie komen en zullen worden aangemoedigd. Voorafgaande aan de Marathoncup wordt de derde wedstrijd in de Regiotopcompetitie gereden, ook hier komen clubgenoten in aktie.

Het traditiegetrouw door Lucia Luijten en Diny Bouwens georganiseerde weekend belooft wederom een sportief, leerzaam en gezellig clubweekend te worden.

We zullen tijdens het trainingsweekend verslag doen op Facebook en Instagram.