03/12/2018 · in Algemeen · geen reacties

Exact één jaar geleden lanceerden we de eerste Oud Nieuwsbrief alsvolgt: “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een nieuwsbrief met oud nieuws te maken, maar het idee ontstond toen we van meerdere leden het verzoek kregen om een echte nieuwsbrief te maken. Misschien dan niet een gedrukt exemplaar, zoals vroeger het clubblad Op Gladde IJzers (wie kent dat nog?), maar dan iets in de vorm van een pdf in de mail, ofzo. Wij dachten: een clubblad, is dat nog wel van deze tijd? En dan ook nog in de mail, wie leest dat nog? Iedereen heeft toch internet, Facebook, Instagram, en/of Twitter? Laat dat nou precies de media zijn die wij gebruiken voor onze communicatie, veel en vaak. En misschien is dat gelijk ook wel het probleem: er gebeurt zóvéél binnen de club en onze sporten, je mist misschien wel eens een bericht en je zou dat graag willen teruglezen. Nou, dat kan vanaf nu in de Oud Nieuwsbrief. We gaan op periodieke basis het oude nieuws opnieuw opdienen met een compilatie van de nieuwsberichten van de afgelopen maand(en).

En nu, een jaar later en negen Nieuwsbrieven met oud nieuws verder, publiceren we (over twee dagen, op Pakjesavond) de tiende editie van deze Oud Nieuwsbrief. De vorige negen versies werden uitsluitend – old skool – via email verstuurd naar leden, geïnteresseerde oud-leden en sponsoren. De tiende editie zal ook hier worden gepubliceerd.

Wil je de Oud Nieuwsbrief per WhatsApp ontvangen of wil je een exemplaar van voorgaande edities, neem dan contact op met de redactie.

Veel leesplezier!