24/09/2018 · in Jeugd, Langebaan, Marathon, Toerschaatsen · geen reacties

Enkele die-hards zijn al bezig met hun ijstrainingen maar de meeste clubleden gaan vanaf a.s. zaterdag 29 september weer het ijs op.

De Vechtsebanen in Utrecht biedt een fantastische mogelijkheid om in dit openingsweekend van het nieuwe schaatsseizoen tegen gereduceerd tarief (je betaalt niet meer dan 1 (!) euro te genieten van een van de weinige, zo niet de enige, sport waarbij je met je handen op je rug toch hard kan werken: schaatsen. Eén euro: da’s geen geld!

Bekijk hier de informatie en maak gebruik van deze prachtige kans kennis te maken met de schaatssport, te genieten van de diverse evenementen op zaterdag of zondag of gewoon wat extra rondjes te maken als je al op een clubuur schaatst.

Ga met je gezin, vrienden, familie, buren of wie dan ook gezellig naar Utrecht en geniet, zo mogelijk in clubkleding (voor het plaatje) van een paar sportieve uurtjes voor geen geld.

Stuur een selfie of mooie groepspica naar dit emailadres en maak kans op een mooie club buff of een set clubfietssokken!

Veel plezier!

met sportieve groet,

TC SC Gouda