13/01/2018 · in Algemeen, Jeugd · geen reacties

Het zit erop! De Goudse IJsbaan ligt er tot en met maandag dan is het schaatsavontuur voor Gouda over… Nog elf maanden wachten en dan ligt hij er weer.

Het schoolschaatsen en de clinics zijn afgelopen. Wij hebben ruim 5.000 kinderen op het ijs gehad voor de schaatslessen in de week voor en na de kerstvakantie. Ook de kerstvakantie-clinics werden druk bezocht: dagelijks stonden ongeveer dertig basisschoolkinderen op het ijs voor een uurtje les. Tientallen clubleden zijn in de weer geweest om deze lessen mogelijk te maken, grote dank en waardering voor deze vrijwilligers! We zijn als club goed zichtbaar geweest en hebben veel media-exposure gehad. Foto- en filmmateriaal vind je op ons Facebook.

Komende week worden de scholen nagebeld om hun ervaringen te vernemen en te checken of onze PR-kaartjes (met een uitnodiging voor twee gratis proeflessen in Den Haag) goed terecht zijn gekomen in de klassen. Op dit moment hebben we al negen aanmeldingen voor de proeflessen, er zullen er hopelijk nog meer volgen.

De trainers/begeleiders hebben een email ontvangen met een evaluatieformulier, op basis van hun feedback en in overleg met Grand Canyon en Sportpunt Gouda proberen de volgende editie nóg mooier te maken.