25/09/2012 · in Algemeen · geen reacties

SC Gouda doet mee met de sponsoractie van de twee Plus-supermarkten in Gouda. De supermarkten bestaan 20 jaar en doneren begin januari € 20.000,- aan de deelnemende verenigingen. De Plus winkels zijn gevestigd aan de Thorbeckelaan in Gouda Noord en aan de Constantijn Huygenstraat in Korte Akkeren.

Waarom doet SC Gouda mee?

De vereniging kan door deelname een leuk bedrag verdienen, waar de club beter van wordt. Met het geld kunnen we trainers een opleiding aanbieden. Zo krijgen we betere trainers, en dus betere schaatsers en skaters. Daarnaast komt er meer geld vanuit de club voor extra’s zoals schaats- en skatekampen, jeugdactiviteiten en selecties. Zo kunnen we meer doen voor de leden met dezelfde contributie. Wie wil dat nu niet?

Wat kunnen leden doen?

Als u bij de Plus koopt ontvangt u bij ieder aankoopbedrag van € 10,- een voucher. Als u dit voucher scant bij de sponsorzuil achter de kassa’s en SC Gouda kiest op het scherm van deze zuil, krijgt SC Gouda een punt. Hoe meer punten, hoe meer sponsoring van de Plus voor onze club. Dus het is voor de club gunstig als u bij de Plus koopt! U kan ook familie en bekenden, die bij de Plus kopen, stimuleren om SC Gouda te kiezen. En, als u bij de Plus bent, kunt u andere klanten een goed advies geven. De actie start 1 oktober.

Doet de club nog iets extra’s?

De club zal kijken of er mensen zijn die een leuke actie willen uitvoeren bij de Plus. Tijdens deze actie kun je aandacht vragen voor de club en tevens klanten van de Plus een goed advies geven. Laat je goede idee of je medewerking weten aan Peter Bos, Jan Revet of Jeroen den Hertog of een ander bestuurslid, via het secretariaat.