03/12/2017 · in Algemeen · geen reacties

Beste leden en betrokkenen bij SCGouda,

Samen maken we onze vereniging.

Onze huidige ledenadministrateur, Selma van Os, heeft aangegeven het stokje van de ledenadministratie op een zo kort mogelijke termijn over te willen dragen. Dus zijn wij als bestuur, als club, op zoek naar iemand die de ledenadministratie van haar wil overnemen.

Dat mag een lid zijn, maar een andere betrokkene bij SCGouda – wij denken bijvoorbeeld aan een ouder van jeugdlid, is ook van harte welkom.

Het mooie is dat de ledenadministratie van SCGouda goed op orde is. Verder gaat gaat het om werk dat je vrijwel geheel vanachter je eigen thuiscomputer kunt doen, op momenten dat het jou goed uit komt.

We maken gebruik van een professioneel ledenadministratieprogramma met bijbehorende ondersteuning, genaamd: e-captain.

Als ledenadministrateur is het fijn om redelijk handig te zijn met de pc en dat je iemand bent die het leuk vindt om zorgvuldig te werken.

Qua tijdsbelasting gaat het om gemiddeld zo’n 2-3 uur in de week, met 2 piekmomenten:

  • rond 1 mei als het verenigingsjaar afloopt;
  • 2e helft augustus – begin september als alle aanvragen voor schaatsabonnementen moeten worden ingediend.

Als ledenadministrateur werk je heel zelfstandig, maar je staat niet alleen. Er is veel kennis aanwezig bij bijv. leden van de technische commissie, bij de penningmeester en bij de beheerder van het programma. De huidige ledenadministrateur kan je begeleiden met het inwerken.

Denk je na het lezen van dit alles, hmm – dat zou iets voor me kunnen zijn. Neem dan gerust contact op met Selma van Os, via ledenadmininstratie@scgouda.nl

of reageer op deze mail of bel met de secretaris: 06 5188 1609

of schiet één van de bestuursleden aan als je ziet rondschaatsen of lopen.

We zouden het fijn vinden als we voor de kerst een in gesprek kunnen met mensen die interesse hebben, dus laat snel wat van je horen.