Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pupillenkamp

22/06/2018 @ 15:00 - 24/06/2018 @ 17:00

Voor de leden van onze club worden regelmatig met veel enthousiasme activiteiten georganiseerd. Al enige tijd stond bovenaan ons lijstje nog iets wat we graag wilden realiseren: een pupillenkamp! En nu is het zover.. Het allereerste pupillenkamp staat op de agenda en achter de schermen zijn de eerste voorbereidingen reeds getroffen. Samen met

zoveel mogelijk jeugdleden van geboortejaar 2005 t/m 2010 willen wij op kamp van vrijdagmiddag 22 juni a.s. tot en met zondagmiddag 24 juni a.s.

De kamplocatie staat zo goed als vast en wij kunnen zeggen dat wij een ontzettend leuke locatie in de regio hebben gevonden waar van alles mogelijk is en waar we zullen overnachten in stoere legertenten (jongens en meiden hebben hun eigen tent)!

Tijdens het kamp zal skeeleren centraal staan, maar uiteraard wordt er ook vrij gespeeld, eten we gezamenlijk en spelen we veel spellen. Deze worden met elkaar, tegen elkaar en tegen de leiding gespeeld. En natuurlijk zijn er ook bedtijden, want er moet ’s ochtends weer fris en fruitig meegedaan kunnen worden.

De kosten voor deelname aan het kamp zullen per deelnemer ca. €50 bedragen. Hierin zitten de overnachtingen, maaltijden, tussendoortjes en kosten voor activiteiten en trainingen begrepen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de definitieve bijdrage wellicht iets afwijken.

Om het kamp op een gezellige, soepele en verantwoorde manier te laten verlopen zijn wij, naast de inzet van een aantal (jeugd)trainers van de club, ook op zoek naar enkele ouders die tijdens het kamp zouden willen meehelpen, bijvoorbeeld als groepsleiding, lid van de kookploeg, etc. Wij vragen een kleine vergoeding in verband met maaltijden. Wil jij komen helpen? Geef dit aan op het digitale inschrijfformulier via de link in deze brief.

Omdat we een minimum aantal deelnemers nodig hebben om het kamp door te kunnen laten gaan en snel verder willen met de organisatie ervan, zouden we graag op korte termijn zicht hebben op het aantal jeugdleden dat mee wil met dit supergezellige kampweekend. De inschrijving voor het kamp staat tot 4 april open via deze link.

We hopen op veel inschrijvingen en informeren jullie zodra we zicht hebben op het verdere verloop. Mocht je in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het

graag.

Hartelijke groet namens de pupillenkampcommissie.

Gegevens

Begin:
22/06/2018 @ 15:00
Einde:
24/06/2018 @ 17:00
Evenement Categorie: