Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fietsen en wandelen voor de Clubkas

14/09/2019 @ 09:00 - 17:00

Hollandse IJssel in Beweging

Wil je op zaterdag 14 september in beweging komen met jouw vereniging, stichting of school? Schrijf deze dan nu in!

Samen geld verdienen voor jouw vereniging, stichting of school?

Speciaal voor verenigingen, stichtingen en scholen in de Krimpenerwaard en Gouwestreek organiseren wij op zaterdag 14 september 2019 een sportieve dag. Tijdens deze gezellige dag kunnen verenigingen, stichtingen en scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en wandelen.

Rabobank Hollandse IJssel, een fusie van Rabobank Krimpenerwaard en Rabobank Gouwestreek, is betrokken bij de lokale gemeenschap en helpt deze graag vooruit, door dichtbij het lokale verenigingsleven te staan en ze te helpen hun ambities te realiseren. Daarom organiseren we Hollandse IJssel in beweging! We combineren succesvolle evenementen – Krimpenerwaard in beweging en de Rabobank Sponsorfietstocht – tot een groot sportief festijn.

Krimpenerwaard
Dit jaar bieden wij in samenwerking met TC de Waardrenner en Bureau Mens & Groen twee mooie fietstochten en een wandeltocht door de Krimpenerwaard aan. Voor de kinderen organiseren wij ook dit jaar weer een avontuurlijke kinderroute en een stoere Survivaltocht in het Loetbos. Kinderen kunnen zelf of met hun ouders aan deze tochten meedoen.

Gouwestreek
In Gouwestreek zetten we samen met GRTC Excelsior 3 mooie fietsroutes (2 x 30 km en een wielrenroute) uit. De leden van elke stichting of vereniging in Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk kunnen meefietsen en geld verdienen voor de club. Ook andere belangstellenden kunnen natuurlijk voor de club van hun keuze meefietsen. Een sportief en gezellig initiatief!

Wat wordt er van je verwacht?
Het enige wat de vereniging/stichting/school hoeft te doen is in te schrijven en daarna zoveel mogelijk deelnemers voor hun club te mobiliseren om op 14 september in beweging te komen in ons prachtige werkgebied. Hoe meer deelnemers voor jouw vereniging/stichting/school op de fiets stappen of de wandelschoenen aantrekken, des te hoger de financiële bijdrage die de vereniging/stichting/school kan verdienen.

Gegevens

Datum:
14/09/2019
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie: