22/04/2019 · in Inline-skaten · geen reacties

Het Paasweekend van 2019 gaat de boeken in als een zonovergoten zomers warm weekend: ideale skeeleromstandigheden. Onze inline-skaters hadden een volle agenda: er stonden twee regionale competities op het programma en een landelijke wedstrijd. Het lange weekend trapte af met de tweede etappe in de Dave van Dam Inline Cup: in Ede kwam de grootste groep SC Gouda-rijders in actie. Er werden diverse podiumplakken behaald. Uitslagen en klassementen vind je hier. Hier vind je de foto’s.

Een dag later, Eerste Paasdag, werd in Ammerstol de eerste wedstrijd in de Oom Jeugdskeelercup gereden. Twee clubleden kwamen in actie en ook hier was er eremetaal: net als een dag eerder in Ede ging ook in Ammerstol Pupil2 Noah Epping met de winst in zijn categorie naar huis. Uitslagen en klassementen vind je hier. Hier vind je de foto’s.

Op Tweede Paasdag werd in Wervershoof de tweede etappe in de KNBS Baancompetitie gereden voor zowel jeugd als senioren. Er was brons voor Lianne van Loon (1.000m) en Tom den Heijer (Afvalkoers). Uitslagen en klassementen vind je hier.

De foto’s zijn gemaakt door Wouter de Heus, Debby Heerkens en Lars den Heijer.