SC Gouda
Goudse schaatsers op de Weissensee

Contact

Algemene informatie

Voor algemene informatie over de vereniging kun je contact opnemen met de secretaris. Om privacyredenen staan er geen adresgegevens op onze website, deze kunnen worden opgevraagd bij de secretaris.

Ledenadministratie

Voor het checken van je gegevens kun je inloggen op ons ledenportaal of kun je met specifieke vragen terecht bij onze ledenadministratie.

Website

Heeft u vragen over de website of ideeën/suggesties, dan kunt u contact opnemen met de websitebeheerder of met onze PR-contactpersoon.

Public relations

SC Gouda is actief op social media (actuele updates op deze website, maar ook met name FacebookTwitter en Instagram). Voor informatie over onze social media of n.a.v. persberichten en andere pr-zaken kunt u contact opnemen met onze pr-contactpersoon.

Vertrouwencontactspersoon

Wanneer iemand binnen de vereniging of een ouder/verzorger twijfel heeft over de begeleiding en de grenzen van de KNSB gedragscode wellicht overschreden worden, dan kan dat altijd kenbaar gemaakt worden aan de betrokken begeleiders. In voorkomende gevallen kan contact opgenomen worden met het bestuur van de vereniging of de vertrouwencontactspersoon van de vereniging.