Contact

Algemene informatie

Voor algemene informatie over de vereniging kunt u contact opnemen met de secretaris. Om privacyredenen staan er geen postadresgegevens op de website, deze kunnen worden opgevraagd bij de secretaris.

Ledenadministratie

Voor de ledenadministratie kunt u contact opnemen met ledenadministratie@scgouda.nl.

Website

Heeft u vragen over de website of ideeën/suggesties, dan kunt u contact opnemen met de websitebeheerder.

Public relations

SC Gouda is actief op social media (actuele updates op deze website, maar ook met name Facebook, Twitter en Instagram). Rechts bovenaan deze pagina vind je de knoppen voor rechtstreekse toegang tot deze media. Periodiek publiceren wij een Oud Nieuwsbrief die de hoogtepunten uit het oude nieuws nog eens samenvat. Deze Nieuwsbrief wordt via email verstuurd en op verzoek via Whatsapp. Voor informatie over onze social media, de Nieuwsbrief of n.a.v. persberichten en andere pr-zaken kunt u contact opnemen met onze pr-contactpersoon.

Vertrouwencontactspersoon

Wanneer iemand binnen de vereniging of een ouder/verzorger twijfel heeft over de begeleiding en de grenzen van de KNSB gedragscode wellicht overschreden worden, dan kan dat altijd kenbaar gemaakt worden aan de betrokken begeleiders. In voorkomende gevallen kan contact opgenomen worden met het bestuur van de vereniging of de vertrouwencontactspersoon van de vereniging.

 

Deel deze pagina met anderen