20/09/2017 · in Algemeen, Jeugd, Langebaan, Marathon, Natuurijs, Toerschaatsen · 2 reacties

Op 30 september a.s. begint het nieuwe schaatsseizoen met de eerste lessen en trainingen in Den Haag en Utrecht. De skeelers liggen bijna in de kast, de schaatsen worden uit het vet gehaald. Nieuwe clubkleding die vóór 1 augustus jl. is besteld kan deze week worden afgehaald bij onze clubsponsor Dave van Dam Sport in Haastrecht. Heb je nog niet besteld, dan is het mogelijk om in overleg met ons een pas- en bestelavond te organiseren. Heb je hierin interesse, laat het ons vóór 23 september weten via de link in je email. Houd rekening met een levertijd van ca. 6 – 8 weken.

Een beperkte set clubkleding is op voorraad in de winkel in Haastrecht. In deze periode is het zeer druk in de winkel, houd daarom rekening met wachttijden.

Er is binnen de club ook veel prima gebruikte kleding in omloop. Elders op dit Facebook is een permanente ruilbeurs actief en ruilmogelijkheden zijn ook beschikbaar binnen de diverse groepsapps van rijders. Heb je een vraag over clubkleding, stuur ons dan een bericht.

We zien je graag vanaf 30 september (goed gekleed) op het ijs!