16/10/2018 · in Marathon · geen reacties

Nog ’n paar dagen, dan gaat de landelijke marathoncompetitie 2018 – 2019 van start. Plaats van handeling: traditiegetrouw de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Er komen dit seizoen vier clubgenoten in actie in de landelijke wedstrijden: Tom den Heijer (tweedejaars Beloften-categorie in team Groenehartsport.nl), Sjors van der Meer (eerstejaars Topdivisie, Team Stehmann-Viking), Sjoerd den Hertog (cupwinnaar in het vorige seizoen, Team Okay Fashion & Jeans) en routinier Timo Verkaaik (Team Vangnet). Een interview met Timo lees je hier.

Afhankelijk van hun resultaten in de Zesbanencompetitie komen er nog meer clubgenoten in actie bij de landelijke wedstrijden in de zogenaamde doorstroomwedstrijden.

We gaan onze clubgenoten volgen en wensen ze veel succes in het nieuwe seizoen!

De Topdivisiewedstrijden kan je volgen via de live-stream. Actuele updates vind je ook op ons Facebook.

Hier vind je het programma van de openingswedstrijd, a.s. zaterdag 20 oktober.

Lees hier de voorbeschouwingen op schaatsen.nl, Marathonschaatsenutrecht.nl en Schaatspeloton.nl

De marathon lééft binnen SC Gouda: veel clubgenoten rijden marathons in de diverse categorieën van de Mijnten Marathoncompetitie in Utrecht, het Zesbanentoernooi maar ook de Jeugdmarathons zijn populair bij onze rijders in Den Haag en Utrecht. Uiteraard wensen we ook deze clubleden veel plezier en succes en zullen we ze gaan volgen in hun wedstrijden.

Foto: Bert Kool