09/08/2018 · in Algemeen, Jeugd, Langebaan, Marathon, Toerschaatsen · geen reacties

Het is nog onverminderd volop zomer en de gedachten zijn nog niet bij het ijs, maar het nieuwe schaatsseizoen nadert alweer snel. Zoals eerder gemaild, gaan we toch alweer aan de slag met de aanvraag van nieuwe abonnementen voor het winterseizoen. We vragen je daarom om VÓÓR 15 AUGUSTUS in ons ledensysteem aan te geven als je een verandering in de aanvraag van je abonnement wenst. Hieronder staan de verschillende trainingsuren vermeld die beschikbaar zijn:

wedstrijd- en trainingsabonnementen:

(let op: schrijf je je in voor een wedstrijdlicentie of een trainingslicentie? Dat wil zeggen met of zonder mogelijkheid tot het rijden van wedstrijden; zie ook de KNSB-site voor verdere toelichting)

Woensdag U04: 18.00-19.15 uur (wedstrijd of training)

Woensdag U05: 19.30-20.45 uur (wedstrijd of training)

Vrijdag U06: 17.45-19.00 uur (wedstrijd of training)

Zaterdag U08: 9.45-11.00 uur (wedstrijd of training)

Wedstrijdgroep

Voor jeugdrijders met een wedstrijdabonnement is het komend jaar weer mogelijk om deel te nemen aan een wedstrijdgroep op het U08-uur (zaterdag 9:45 – 11:00 uur). De wedstrijdgroep wordt getraind door een aantal vaste trainers die graag extra tijd en energie willen steken in de ontwikkeling van wedstrijdschaatsers. Er wordt van de deelnemers dan wel verwacht dat zij vooruitgang willen boeken: een zekere motivatie is dus wel van belang!

De trainers zullen een mooi trainingsprogramma maken en zien graag dat er regelmatig wedstrijden gereden worden.Indien je 2 maal per week wedstrijdgericht wilt trainen schrijf je dan ook in voor U04-uur (woensdag 18.00-19.15 uur). Deze trainingen worden op elkaar afgestemd.

Toerabonnementen:

Woensdag U25: 21.00-22.00 uur

Zaterdag U27: 7.00-8.00 uur

Donderdag U28: 19.15-20.15 uur

Geen garanties

Wanneer er meer belangstelling is voor een trainingsuur dan er abonnementen voor onze club beschikbaar zijn, doen we ons best extra abonnementen aan te vragen, maar kunnen we niet garanderen dat iedereen op het gewenste uur geplaatst wordt. Dit geldt vooral voor U04, U05 en U06 en voor U25. De TC behoudt zich het recht voor om in dergelijke gevallen keuzes te maken gebaseerd op de beschikbaarheid van trainers in relatie tot groepssamenstellingen.

Jurering

Ieder lid met een wedstrijdabonnement (en in het geval van een jeugdlid tot 16 jaar een ouder/verzorger), kan door de TC worden ingedeeld als jurylid op een dag dat SC Gouda verplicht is jury te leveren Zonder deze inzet kunnen we geen wedstrijden organiseren dus we vragen jullie begrip en medewerking.

Selectie

Train je niet met SC Gouda mee omdat je bijvoorbeeld deel uit maakt van een baanselectie?, meldt dit dan bij de TC of je trainer.

Overgang van Den Haag naar Utrecht

Tenslotte zijn er nog een aantal jeugdleden die misschien voor het eerst in Den Haag gaan schaatsen. Geen paniek, mocht je nog niet weten op welk uur, hoe het dan zit met wedstrijden voor jou e.d. Iemand neemt nog contact met jullie op om een aantal dingen toe te lichten zodat jullie ook een goede keuze kunnen maken.

Geef je abonnementswensen uiterlijk 15 augustus door.

Als je vragen hebt over de abonnementen dan kun je contact opnemen met de TC.

Heb je al gereageerd of hoeft er niets te veranderen, dan hoef je niets te doen.

Let op: als je géén wijzigingen doorgeeft, vragen we dezelfde abonnementen als vorig jaar voor je aan.