Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubkampioenschap Langebaan/Marathon

februari 17 @ 20:00 - 23:00

Dit seizoen vindt het Clubkampioenschap Langebaan/Marathon plaats op zaterdagavond 17 februari van 20:00 tot 22:00 uur. We gaan natuurlijk wel weer uit van massale deelname aan deze, voor velen, belangrijkste en leukste wedstrijd van het jaar! Omdat we dit jaar weer minder ijstijd hebben in vergelijking met eerdere jaren, hebben we ook de invulling van de wedstrijd moeten aanpassen:

Pupillen (Den Haag + Utrecht) C/D: 100/300m

Pupillen (Den Haag + Utrecht) A/B: 500/300m

Alle categorieën dames, trimmers en heren junioren C: 500/1000m

Heren junioren B en hoger (incl. masters): 500/1500m

Het klassement over 2 afstanden bepaalt wie zich Clubkampioen mag noemen.

Verder willen we, alléén als de tijd het toe laat, met een marathon (over 3, 15 en 30 ronden) het programma afsluiten waar iedereen aan mee kan en mag doen (wel is een helm verplicht!).

De prijsuitreiking van de pupillen zullen we proberen tussen de programma-onderdelen door te doen zodat zij naar huis kunnen gaan op het moment dat zij willen. De uitreiking van de andere prijzen zal vanaf 22.15 uur starten, waarbij we er net als vorig jaar een gezellig moment van willen maken.

De precieze invulling van het programma volgt nog en plaatsen we op onze Facebook en website.

Voor de verschillende categorieën rijders die deelnemen gelden de volgende afspraken rond aanmelding/afmelding:

  1. Deelnemende pupillen uit Den Haag: deze rijders worden uitgenodigd door de Jeugschaatscommissie via Jochem van Os / Frans Spruijt.
  2. Licentiehouders uit Utrecht en alle niet-licentiehouders: als je wil meedoen, moet je je aanmelden via de link in je email! Niet aanmelden = niet meedoen. Je hebt tot zondag 4 februari de tijd om je op te geven.
  3. Voor het goede verloop van de wedstrijden hebben we rond de baan een aantal mensen nodig die helpen bij jureren en andere hand- en spandiensten. Opgave voor jurytaken gebeurt ook via het aanmeldingsformulier in de link hierboven.

De wedstrijden starten om 20:15 uur precies, dus deelnemers moeten uiterlijk om 19:30 uur aanwezig zijn.

Het belooft weer een spannende strijd te worden, waarvoor in de trainingen de voorbereidingen al in volle gang zijn. Komen er in 2018 nieuwe clubkampioenen of kunnen de huidige clubkampioenen hun titels met succes verdedigen? Welke rijders sprokkelen punten voor de Fons van Kessel Beker en welke trainer slaat daarmee een slag in de strijd om de Frank Visser Bokaal? We zullen het zien op 17 februari!

Dit is de loting.

Sportieve groet,

Technische Commissie SC Gouda

Gegevens

Datum:
februari 17
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
, , ,