Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubdag FlevoNice

februari 11 @ 09:00 - 17:00

Beste schaatsvrienden,

 

Na het succes van vorig jaar horen we zo links en rechts dat er ook dit jaar interesse is in een clubdag op FlevoNice, dus die gaat er komen!

 

Heb je altijd al een keer naar FlevoNice willen gaan of wil je nóg ’n keer? Dat kan. Op zondag 11 februari a.s. gaan we met SC Gouda naar Biddinghuizen op deze 3 km lange ijsbaan schaatsen. Alle leden, jong, oud, recreant of wedstrijder, en ouders van pupillen en jeugdrijders zijn van harte welkom. We maken er met z’n allen een leuke SC Gouda-dag van!

 

We organiseren voor ieder wat wils: vrij toeren, training, ronde rijden met stempelkaart etc. Vanwege de kosten gaan we carpoolen i.p.v. met de bus. We vragen wie met de auto komt en voor hoeveel mensen je plek over hebt in de auto. Wij zorgen ervoor dat de vervoerskosten (6 euro p.p.) voor de auto verrekend worden met de deelnemers. Mocht je geen vervoerskosten willen ontvangen geef dat dan aan. Dan stoppen we het geld in een pot waarmee we de kosten voor deelname van kinderen drukken.

 

Het tijdschema is als volgt

 

8:45 verzamelen bij Sporthal De Mammoet Gouda
9:00 vertrek
10:30 aankomst FlevoNice
10:30 koffie en uitleg over de dag
10:45 ijs op
13:00 terugreis voor wie wil (je kan langer blijven)
14:30 terug in Gouda

 

De kosten bedragen € 24,50 voor een volwassene en €17,- euro voor een kind (t/m 12 jaar). Hierin zit de entree, vervoerkosten en drinken bij aankomst en een lunchpakket (2 belegde broodjes, 1 stuks fruit en 1 candy). Aangezien we een arrangement afnemen bij FlevoNice is je aanmelding definitief en annuleren is dan ook niet zomaar mogelijk. We verrekenen alle kosten via onze penningmeester via automatisch incasso.

 

Uiterlijk donderdag 8 februari besluiten we of het gezien weersomstandigheden wel of niet door kan gaan.
Vragen? Stuur een mail naar Jan (janvanderligt@gmail.com) of Frans (fspruijt@kpnmail.nl)

 

 

Hartelijke groet,

 

Frans Spruijt en Jan van der Ligt

Gegevens

Datum:
februari 11
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , ,